Is jouw relatie onlangs of al even geleden beëindigd? 

Of zit je nu in een moeizame relatie en weet je niet zo goed wat je wilt? 

Of heb je inmiddels een nieuwe relatie maar worstel je soms nog met een relatie uit het verleden? 

Dan is deze dag iets voor jou.

Verhaal van een klant

Mijn man is bij mij weg en ik voel me verloren. Het vertrouwde leven dat ik had, is in één klap verdwenen en ik weet even niet meer wie ik ben. Ik heb er veel verdriet van en ik voel ook vooral veel boosheid en frustratie. Was ik het niet waard om voor te vechten?

Ik pijnig mezelf door steeds de sociale media te checken. Ik koester hoop dat het nog goed komt. En ik wil vooral niks horen over die andere vrouw.

Ik geloof dat het uiteindelijk beter voor mij is, alleen ben ik nu nog niet zo ver. Ik weet dat het niet altijd rozengeur was. Het was een man met een groot ego en soms wat narcistische trekjes, maar toch hield ik van hem. Ik besef dat ik mij al die jaren klein heb gehouden. Dat wil ik niet meer. Ik wil mijn verdriet en boosheid een plek gaan geven en ik wil leren ontdekken wie ik ben. Ondanks dat ik rotdagen heb, voel ik mij ook sterk. Ik wil die eerste stappen gaan zetten, ook al heeft het tijd nodig. Ik ben er klaar voor.


"Weer vol in het leven"

Misschien besloot jouw partner bij jou weg te gaan of ben je zelf uit de relatie gestapt omdat het echt niet meer ging of dat je meer als broer en zus samen leefde. Of zit je nog in een relatie die niet meer fijn voelt.

Het maakt niet uit. Het blijft een rouwproces vol emoties en onzekerheden.


 • Je hebt het gevoel dat je alleen staat, want de wereld om je heen gaat door.
 • Boosheid en frustratie komt regelmatig om de hoek kijken.
 • Je weet niet goed wie je nu eigenlijk bent en welke richting je op wilt.
 • Je voelt je eenzaam op de momenten dat je alleen bent. Elke serie op Netflix heb je al gezien
 • Je hoofd en lichaam zitten vol onrust.
 • Je hebt behoefte aan een luisterend oor, maar er is niet altijd iemand
 • Je voelt je schuldig richting je kinderen, een gevoel van gefaald hebben.
 • Alles lijkt te gelijk te komen. Scheiding, niet naar je zin op werk, etc
 • Verlies van vriendschappen
 • Twijfel of je wel de juiste keuze hebt gemaakt.
 • Was ik het niet waard om voor te vechten?
 • Stille hoop dat het nog goed komt, ook al weet je diep van binnen dat het beter is zo.


Het roer om

Je voelt en denkt het allemaal, maar je weet ook dat je door wilt. Het verleden een plek geven en positief vooruit kijken. Afscheid nemen van het oude vertrouwde en de knop omzetten. Hoe spannend ook.

Je mag gaan ontdekken wie je bent, wat jij belangrijk vindt en waar jij blij van wordt.

Jij bent het waard om het geluk terug te vinden, jouw vrouwelijke sparkle aan te zetten en zelfverzekerd en stralend in het leven te staan.

Stapje voor stapje.


En je bent niet alleen

Veel vrouwen hebben die knop al omgezet. Ze durven nee te zeggen, luisteren naar hun intuïtie, laten zichzelf zien en doen de dingen die zij fijn en belangrijk vinden. Ze ervaren meer zelfvertrouwen, zijn meer in control, durven keuzes te maken, hebben meer tijd en vrijheid, voelen zich ontspannen en trekken nieuwe, fijne relaties aan.


Weer vol in het leven

 • Met een kleine groep vrouwen deel je jouw ervaringen.
 • Ontdek je wie je bent en wat jouw verlangens zijn door het maken van een Wauw, dit ben ik-board.
 • Krijg je inzicht in jouw gevoelens
 • Ontvang je handvaten voor een positieve mindset
 • Leer je hoe je de wet van aantrekkingskracht in kan zetten.


Meedoen aan deze dag levert je het volgende op:

 • Een eerste stap in het ontdekken wie jij bent en wat jij wilt.
 • Je leert wat jouw 3 persoonlijke krachten zijn (intuïtie, onderscheidingsvermogen en verlangen)
 • Je leert welke mindset er nodig is om voor jezelf te kiezen en positief en zelfverzekerd in het leven te staan
 • Je leert wat meditatie en ademhaling kan doen om dichter bij jezelf te komen en rust en ontspanning te creëren


Dagprogramma

 • Ontspanning en meditatie
 • Ervaringen delen
 • Wauw, dit ben ik board maken
 • Handvaten voor een positieve mindset
 • Wet van aantrekkingskracht
 • Orakelkaart trekken


Bonus

 • Persoonlijke reading orakelkaarten.
 • Toegang tot mijn ademhalingsprogramma "Ik adem". Dit is een online programma via een besloten Facebook / Instagram groep waarin ik je 14 dagen lang meeneem op ademhalings- en ontspanningsoefeningen.


Interesse?

Wil jij weer vol in het leven staan en je verleden een plek geven?

Met gelijkgestemden ervaringen delen?

Ontdekken wie je bent?

Handvaten ontvangen voor een positieve mindset waarin je alles kunt aantrekken?


Meld je dan vandaag nog aan!

Twijfel je nog of heb je vragen, stuur mij gerust een appje 06-15534895.


Datum

Nieuwe data volgen. Je kunt je alvast opgeven.


Valt deze datum nou net op een dag waarop je de kinderen hebt, maar wil je er toch graag bij zijn?

Laat het mij even weten, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Doorgang bij voldoende deelnemers.


Tijd en locatie

10.00 - 17.00 uur | Boskoop


Investering

97 euro Inclusief lunch, koffie/thee en wat lekkers


Betaling

Betaling geschiedt vooraf middels een betaalverzoek.


Testimonials

Onlangs heb ik deelgenomen aan de themadag Vol in het Leven. Het was een mooie dag in een hele prettige ruimte. De combinatie van de meditaties, het moodboard maken en het leggen van de kaart, maakte het tot een mooie dag waarin genoeg ruimte was voor gesprekken, coaching, intuïtieve ontwikkeling en begrip voor elkaar

De sfeer en de onderlinge klik waren goed en voelde vertrouwd

Wat de dag mij heeft gebracht is een stukje zelfinzicht en bevestiging dat ik op de goede weg ben en wat ik nog verder kan oppakken.

Dank je wel Nicolien voor deze fantastische dag.


Een gebroken hart...dat had zo mijn verhaal kunnen zijn. Daarom ben ik ook bij de themadag Vol in het leven geweest. Het was een ontspannende dag met oa een ontspanningsoefening, ervaringen delen, moodboard maken, inzichten en als laatste nog orakelkaarten trekken. Daar was ik wel nieuwsgierig naar. Het was warm, gezellig en goed verzorgd met een lekkere lunch.

Het was echt een top dag. Bedankt!