VIP RETRAITE incl sauna

Wil jij lekker ontspannen en nieuwe inzichten opdoen?

De hele dag ben je druk...werk, kinderen, boodschappen en ook nog een sociaal leven. Het kost energie om alle ballen in de lucht te houden, altijd maar klaar te staan voor anderen en goed willen doen. Je hoofd zit vol, je bent vermoeid, weet niet meer hoe je moet voelen en tja...wie ben je eigenlijk?Hoe klinkt...opladen midden in de bossen, knus bij de open haard en genieten van de sauna? Even tijd voor jezelf. Niks moeten. Heerlijk ontspannen op een plek waar er aandacht is voor jou, waar jij wordt gezien en gehoord. In een warme en liefdevolle energie.


Een uniek retraite. Het weekend wordt gedeeltelijk intuïtief gevuld. Vertrouw er op dat, wat aandacht nodig heeft, vanzelf naar boven komt. 

Ook al staat de agenda niet compleet vast, er zit altijd een opbouw in deze 3 dagen. Met een mooi einde op de laatste dag...de "kers op de taart".


THEMA'S

 • Denk jij regelmatig...wie ben ik eigenlijk en is dit het nu?
 • Heb jij te maken gehad met narcisme in je jeugd, relatie of werk?
 • Ben jij vroeger thuis nooit gezien of gehoord?
 • Kom je uit een scheiding of worstel je met jouw relatie?

Dit zijn zomaar wat thema's die regelmatig tijdens deze retraites naar boven komen. Hier kun jij jouw verhaal delen en nieuwe inzichten opdoen.


ONTSPANNING & SPIRITUALITEIT

Ook is er ruimte voor ademhaling- en ontspanningsoefeningen, meditatie, spiritualiteit en orakelkaarten, coaching, rust en genieten...het kan allemaal. En wil je helemaal niks of alleen een luisterend oor dan is dat ook oké.

Je gaat sowieso naar huis met meer rust in je hoofd en lijf, nieuwe inzichten, zelfvertrouwen en zelfwaarderingStaat jouw leven in het teken van zorgen en klaar staan voor anderen en heb je behoefte aan tijd voor jezelf? Kies er dan voor om er heerlijk tussenuit te gaan.


Een uniek retraite waar je helemaal niks hoeft en waar alles mag. Alleen maar zijn. Midden in de natuur. Genieten, rust en lekker eten. Een vleugje spiritualiteit en healing. En vooral aandacht voor jou, een luisterend oor en ontspanning. Jij wordt gezien.

In een warme omgeving, met vrouwen onder elkaar. Fijne gesprekken, herkenning, veel lachen en misschien wel een traan. 

Aan de ontbijttafel, tijdens een wandeling of onder het genot van een wijntje of lekker stukje chocolade.

Wil jij je helemaal overgeven aan jezelf in een warme, fijne omgeving? Stuur mij dan nu een berichtje. 

Ik vind het altijd fijn om elkaar eerst even te spreken. Vooral om jouw verhaal te horen en te voelen of die klik er tussen ons is. En ik vertel je graag alles wat je wilt weten over het retraite.  In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd en heb ik vrouwen inzichten gegeven waardoor ze andere keuzes durfden te maken en meer vrijheid hebben gekregen. Ik doe dit vanuit een warme, ontspannen, liefdevolle en veilige omgeving. Mijn motto is: maak keuzes vanuit kracht en intuïtie en leef jouw mooiste droom! 


DATUM

20 t/m 22 januari 2023 | vrijdag t/m zondag


LOCATIE

Weert


VOOR VROUWEN DIE

 • Zichzelf en hun vrouwelijkheid willen ontdekken
 • Op zoek zijn naar rust, balans en verbinding
 • Gezien en gehoord willen worden
 • Interesse hebben in spiritualiteit 
 • Klaar zijn voor transformatie


RESULTATEN

 • Je leert hoe je kunt voelen en verbinden met jouw lichaam, zodat je de signalen herkent en keuzes kan maken op basis van dat gevoel.  
 • Meer zelfvertrouwen, zodat je gelooft in wat jij kan.  
 • Meer liefde voor jezelf, zodat je jouw grenzen bewaakt.
 • Kwetsbaar durven zijn en hulp vragen.
 • Eerste stappen in jouw transformatieproces, wie ben ik en waar wil ik naartoe.
 • Nieuwe inzichten en doorbraken.
 • Ondek de twinkeling in jouw ogen, jouw vuurtje, jouw vrouwelijkheid.


PROGRAMMA

 • Meditatie, ademhaling & ontspanning
 • (Stilte) wandeling in het bos of op het strand
 • Diverse opdrachten, zoals zielscollage maken
 • Coaching
 • Ervaringen delen 
 • Reading met orakelkaarten
 • Gezellig samen zijn
 • Sauna

VIP retraite met slechts 2 vrouwen dus veel persoonlijke aandacht.


AANKOMST & VERTREK

Vrijdag 18.30 uur tot zondag 15.00 uur


INVESTERING

547 euro

Inclusief 2 overnachtingen en verzorging (ontbijt/lunch/diner/etc)

Op basis van gedeelde kamer.

Wil je een weekend helemaal voor jezelf zonder andere deelnemer dan is de investering 997 euro.


BONUS

Bonus 1: Als bonus ontvang je toegang tot mijn ademhalingsprogramma "Ik adem". Dit is een online programma via een besloten Instagram / Facebook groep waarin ik je 14 dagen lang meeneem op ademhalings- en ontspanningsoefeningen.

Bonus 2: Je ontvangt na afloop van deze dag gratis mijn werkboek Meer liefde met opdrachten, affirmaties en mooie teksten.

Bonus 3: Persoonlijke orakelkaart reading


BETALING

Betaling geschiedt vooraf per betaalverzoek.
VEELGESTELDE VRAGEN

Ik wil alleen komen maar vind het erg spannend

Wat super dat je wil komen ondanks dat je het erg spannend vindt. Ik snap jouw gevoel helemaal. Het is ook spannend en toch wil jij die stap zetten. Dat is iets waar je trots op mag zijn. En je bent niet de enige, alle vrouwen tijdens dit retraite delen hetzelfde gevoel. Bedenk eens hoe je je straks voelt als je de reis hebt ondernomen en voor de deur staat? Dan denk je...zo dat heb ik toch maar gedaan! En zodra je binnenkomt is daar meteen die verbinding met gelijkgestemden alsof je elkaar al jaren kent. 

Is er ook tijd voor mezelf?

Ja er zijn een aantal momenten waarop je je kunt terugtrekken met een boek, een wandeling maken, zwemmen etc.

Hoe weet ik of dit iets voor mij is?

Het is geen toeval dat jij je aangetrokken voelt tot dit retraite en nu op mijn website bent beland. Ik geloof dat dezelfde energieën elkaar aantrekken en intuïtief aanvoelen of het samengaat. Toch vind ik het altijd fijn om van tevoren telefonisch contact te hebben. Luisteren naar jouw verhaal, voelen of die klik er inderdaad is. Daarnaast vertel ik je graag alles over het retraite. Voelt het voor ons beide goed, dan verwelkom ik je met alle liefde. 

Het is best een investering

Dat klopt. Deze investering doe je niet zo maar. Dit doe je als je op het punt bent gekomen dat je denkt...tot hier en niet verder, ik wil dat er nu iets in mijn leven verandert. Zo kan ik niet doorgaan. Of je nu op zoek bent naar jezelf, meer rust, meer zelfvertrouwen, meer spiritualiteit, dat maakt niet uit.

Ja het is een uitgave. Maar wat betaal je voor een weekend in een hotel inclusief ontbijt/lunch/diner? Tel daar nog eens veel persoonlijke aandacht en coaching bij op, een orakelkaart reading, de ontspanning en inzichten die je tijdens het retraite opdoet. 

Het is een investering die jou in beweging zet richting jouw einddoel, datgene wat jij wil bereiken. Wat als je niks doet? Wat als je toch voorbij dat punt van "tot hier en niet verder" gaat? Kun je dat overzien?

ERVARINGEN VAN KLANTEN

"Lieve Nicolien, wat een onwijs, fijne, super relaxte zen tijd met jou samen gehad!! Een enorme grote aanvulling ben je voor mij.

Nogmaals, welke persoon gaat nou 3 dagen logeren bij iemand die je pas 3 uur kent???? Dat doe je natuurlijk alleen als het 100 procent klikt met de energie die helemaal bij je past🥰🌺☘️💫!!

Jij geeft mij echt de 'Zijnskwaliteit' terug die ik helemaal kwijt ben geraakt in mijn jeugd en heb de laatste jaren alleen maar in mijn overlevingsmodus gestaan!! Er is geen groter cadeau dan 'jezelf mogen en kunnen ZIJN'. Jij kan mij dat gevoel weer (terug) geven 😍💫🎊!! Puur door gewoon jezelf te zijn!!! Zo'n fijn, relaxt karakter👌🏻👌🏻 heb je!! 


Wat een bijzonder weekend was de retraite in Oosterhout met Nicolien. Ik ben 1 nachtje blijven logeren en had spijt dat ik niet twee nachtjes was gebleven!

Het was heerlijk, jezelf zijn en met een ontspannen sfeer ontstonden er mooie, emotionele gesprekken waar Nicolien feilloos doorheen prikt bij je zodat je je ongemerkt openstelt.

Kortom een aanrader!! Muziek, fijne gesprekken, ontspanning, spiritualiteit, wandelen in het bos en lekker lachen! Dit is waar het om draait!

Ik ga heel graag nog een keer mee!

Voor de tweede keer op intuïtieve retraite bij Nicolien: Dat zegt genoeg toch 😜!

Het was weer een zeer fijn, hartelijk, gezellig spiritueel samenZijn!!

Ik kom graag weer terug! Fijn om inzichten te krijgen vanuit kaartlegging en de natuur! 🙏❤️💫

De kracht van jou ligt in jouw zijn. Jouw energie, rust, warmte en zachtheid. 


Ik vind het heel fijn om dit bij en met jou te beleven! Dankjewel voor alles en voor deze bijzondere ervaring!


Wat was het een bijzonder weekend. Samen met vriendinnen een retraite samen met iemand die je niet kent. Ik zag er even tegenop maar bij aankomst viel alles van mij af. Waardevolle gesprekken, veel vragen, kaartleggingen, moodboards maken. Het bracht een vd waardevolste weekenden ooit tot stand. Niets pushen maar alles laten lopen zoals het komt. Dankbaar voor de eerlijkheid, openheid, verwennerij tja alles. Ik raad het zeker iedereen aan om te doen. Het brengt zo ontzettend veel.


Het was mooi, bijzonder, leuk en intens. De boodschappen waren erg hartverwarmend. Was leerzaam weekend.

Ik heb weer een heerlijk, relaxte , intuitieve retraite bij jou gehad!

Er zijn voor mij weer puzzelstukjes in elkaar gevallen, meer inzicht gekregen in mijn denken en handelen! Vooral onze gesprekken in combinatie met de afsluitende kaartlegging is voor mij de kers op de taart/vlaai . Na wat traantjes gelaten te hebben, ben ik met een zeer tevreden en voldaan gevoel weer huiswaarts gekeerd.

Dank daarvoor! De juiste persoon op het juiste moment ontmoet. Waarbij ik mijzelf weer heb:

Ont-moet | Ont-wikkeld | Omarmd

Waarbij de eerste ontwikkeling Zelf liefde was! Nu verder alles rustig een plaatsje laten krijgen en dmv spelden knopjes weer vooruitgang boeken, waarbij reflectie en helikopterview (afstand van dingen/ personen / gedachtes) heel Belangrijk voor mij is!!!