MIJN KLANTEN

De klanten die ik begeleid zijn vrouwen van 40, 50 en 60+. Hooggevoelig, zorgzaam en met interesse in spiritualiteit. 

Vrouwen die in het dagelijks leven worstelen met weinig zelfwaardering, onzekerheden, boosheid en frustraties en onrust in hun lijf. Regelmatig horen ze dat stemmetje in hun hoofd dat ze niet goed genoeg zijn of dat ze het niet kunnen. 

En dan komt er ineens een moment waarop ze terugkijken op hun leven en beseffen dat ze voornamelijk in dienst hebben gestaan van hun partner, kinderen, ouders, werk, etc. 

Ze weten dat het nu tijd is om het roer om te gooien. Ze willen die stap zetten naar een toekomst waarin ze ontdekken wie ze echt zijn, wat zij willen en wat zij belangrijk vinden. Waar ze weer kunnen voelen en dichter bij hun intuïtie komen. Een leven waarin ze nee durven zeggen en onzekerheid en weinig zelfwaardering niet langer leidend zijn. 

Het zijn vrouwen met lef die aan het begin staan van een nieuwe levensfase. 

Ik ben dankbaar dat ik deze vrouwen mag begeleiden in hun proces | Nicolien Wagner

WAAROM KLANTEN BIJ MIJ KOMEN VOOR BEGELEIDING

Zelfwaardering

# Mijn man is bij mij weg en ik voel me verloren. Het vertrouwde leven dat ik had is in één klap verdwenen en ik weet even niet meer wie ik ben. Ik heb er veel verdriet van en ik voel ook vooral veel boosheid en frustratie. Was ik het niet waard om voor te vechten? 

Ik pijnig mezelf door steeds de sociale media te checken. Ik koester hoop dat het nog goed komt. En ik wil vooral niks horen over die andere vrouw. 

Ik geloof dat het uiteindelijk beter voor mij is, alleen ben ik nu nog niet zo ver. Ik weet dat het niet altijd rozengeur was. Het was een man met een groot ego en soms wat narcistische trekjes, maar toch hield ik van hem. Ik besef dat ik mij al die jaren klein heb gehouden. Dat wil ik niet meer. Ik wil mijn verdriet en boosheid een plek gaan geven en ik wil leren ontdekken wie ik ben. Ondanks dat ik rotdagen heb, voel ik mij ook sterk. Ik wil die eerste stappen gaan zetten, ook al heeft het tijd nodig. Ik ben er klaar voor#

Onzekerheid

# Ik wil graag dingen ondernemen maar ik hoor steeds dat stemmetje in mijn hoofd dat zegt: dat kun je niet, ze zitten niet op jou te wachten, ze vinden jou niet leuk, doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, etc. Ik voel mij hierdoor stom en onzeker. Ik weet dat het komt vanuit vroeger. Er was geen aandacht voor mij en emoties mochten er niet zijn. Het beperkt mij nu nog steeds in het dagelijks leven. Ik vind het lastig om met mensen te praten, durf geen nee te zeggen omdat ik bang ben dat ze mij afwijzen, ik hou mezelf klein en onzichtbaar. Dit wil ik niet meer. #

Pleasen

# Ik heb geleerd dat je altijd goed moet doen en goed moet zijn. Dit vind ik niet erg want ik help graag anderen, sta voor iedereen klaar en en luister naar andermans problemen. Want als ik dat doe, dan vindt iedereen mij aardig. Soms wil ik ook wel eens niet zorgen voor alle mensen om mij heen maar dan voel ik mij al gauw weer schuldig. Ik vraag altijd hoe het met iemand gaat, alleen vragen ze het nooit aan mij of ze luisteren niet naar het antwoord. Als ik iets wil vertellen dan draaien ze het gesprek binnen de kortste keren terug naar zichzelf. Ik durf er niks van te zeggen en laat het gebeuren. Ik kruip dan weer in mijn rol. Soms lijk ik wel onzichtbaar. Ik wil niet meer zorgen voor anderen. Ik wil mijn eigen leven gaan leven. #

Angst en ademhaling

# Ik merk dat er veel onrust zit in mijn lijf. Als ik mij angstig voel dan ervaar ik druk op mijn borst en soms is het zo erg dat ik een paniek aanval krijg of ga hyperventileren. Dit maakt mij nog banger. Eigenlijk weet ik niet goed waar die angst vandaan komt. Het overvalt mij ineens. Mijn adem zit vaak hoog en gaat te snel. Mijn hele lijf voelt onrustig. Ik merk dat het invloed heeft op mijn dagelijkse leven. Ik wil graag leren hoe ik om kan gaan met deze angsten. Ik heb wel eens gehoord dat je dit met ademhaling onder controle kan krijgen en dat ik hiermee rust in mijn hoofd en lijf krijg. Dat zou ik zo graag willen. #

Zelfacceptatie

# Ik heb het gevoel dat ik niet meer nodig ben nu mijn kinderen het huis uit zijn. Heel mijn leven heb ik voor iedereen gezorgd. Ik stond altijd klaar voor mijn gezin, familie en vrienden. Nu voelt het alsof mijn taken zijn vervuld. Soms lees ik over een nieuwe levensfase die begint zodra kinderen uitvliegen. Dat er tijd komt om mezelf te zijn. Ik vraag mij dan wel eens af of dit voor mij ook bestaat, maar hoe? Ik weet niet beter dan dat ik voor iedereen moet zorgen, behalve voor mezelf. Hoe kies ik voor mezelf en ben ik het wel waard? #

VRAAG VANDAAG NOG JOUW GRATIS VERANDER SESSIE AAN!

Wil je weten hoe ik jou kan begeleiden? Vraag dan hieronder jouw gratis verander sessie aan. Er zijn slechts een aantal momenten beschikbaar.

NIEUWSGIERIG NAAR MIJN PROGRAMMA AANBOD?

Testimonials 

Nicolien heeft mij enorm geholpen in het herkennen van patronen die ik als volwassen persoon heb, maar die ik in mijn puber- en adolescenten tijd heb gecreëerd. Tijdens de coachsessies kreeg ik opdrachten die mij lieten inzien dat ik op sommige vlakken van mijn leven mijn hart volg. Maar op sommige vlakken ook helemaal niet. Hierdoor werd ik met mijn neus op de feiten gedrukt. Als ik leef vanuit mijn hart maak ik keuzes waar ik gelukkiger van word en waardoor alles fijn en harmonieus verloopt. Als ik leef vanuit mijn denken en overtuigingen is de harmonie in mijn leven ver te zoeken. Nicolien nam de tijd, luisterde goed naar mij en motiveerde ze mij in wat goed voelde. Altijd concreet en vol begrip.

Dank lieve Nicolien, voor deze waardevolle sessies

Ursula


Ik heb Nicolien leren kennen als klant van mij. Ze zei dat ze coach was en omdat er een klik ontstond ben ik bij haar de sessies gaan volgen. Het is fijn om te leren ontspannen door goede oefeningen. Ik kon mijn verhaal kwijt en ze stelt de juiste vragen waardoor ik ging nadenken over de situaties in mijn leven. Ik ben heel dankbaar dat ik bij haar terecht ben gekomen.

Annelies